Universitas Golfin voittajat Tampereen Yliopistosta

Universitas Golf -kilpailu järjestettiin 7. elokuuta Himos-Patalahti Golfin kentällä Jämsässä. Ilmoittautuneita joukkueita oli 13. Pelimuotona oli kaksihenkisin joukkuein pelattava tasoituksellinen best ball pistebogina.

Yliopistojen mestaruuden voitti Tampereen yliopiston joukkue, johon kuuluivat Janne Repo ja Hilkka Kankaanpää tuloksella 47 pistettä. Toiseksi sijoittui myös viime vuosina palkintosijoille yltänyt Jyväskylän yliopiston joukkue Heikki ja Terttu Parkatti, 45 pisteen tuloksella. Kolmas oli Tampereen yliopistoa ja Tampereen Teknillistä yliopistoa edustanut joukkue, Heikki Huovila ja Tanja Kuokkala 45 pisteellä. Toinen ja kolmas sija määräytyivät tasoituksen mukaan.

Parhaan henkilökohtaisen pistebogituloksen saavutti Jukka Paakki (39 p) Helsingin yliopistosta ja Best Ladyksi suoriutui Tarja Kunnas Tampereen yliopistosta (34 p).  Parhaan Scratsch-tuloksen teki Mika Suikki Helsingin yliopistosta kiertäen kentän 82 lyönnillä. Hän löi myös pisimmän avauksen erikoiskilpailussa. Lähimmäs lippua osui Tarja Kunnas Tampereen yliopistosta, vain 3,52 senttimetrin päähän. Suorimman avauksen eli lähimmäksi väylän keskelle vedettyä viivaa löi Annamari Vahvaselkä Aalto yliopistosta.

Universitas Golf järjestetään jälleen ensi vuonna perinteiseen tapaan elokuun ensimmäisenä maanantaina. Tapahtuman pääsponsori on Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL.