TJS kouluttaa: Miten siirrän osaamiseni toiselle alalle?

TJS Opintokeskus järjestää 9.5.2016 klo 13-15.30 luennon aiheesta Miten siirrän osaamiseni toiselle alalle? Luentoa voi seurata myös verkossa.

Luento on suunnattu sekä ammattiliittojen työntekijöille, jotka tarvitsevat uusia näkökulmia jäsenten työuran tukemiseen ja kehittämiseen että työttömille ja työttömyysuhan alaisille liiton jäsenille ympäri Suomen.
 
Luento antaa neuvoja siihen, miten muotoilla omaa osaamista työuratilanteiden mukaan joustavasti. Luennon jälkeen osallistujat ymmärtävät, miten omaa osaamista voi tunnistaa ja siirtää uudelle alalle.
 
Osaamisen kehittäjä, uravalmentaja Elina Arasola kertoo, miten osaamisesta saa tiedostavamman otteen, miten voi vaihtuvien tilanteiden ja kysynnän mukaan yhdistellä ja painottaa omaa osaamistaan ja miten omaa osaamishistoriaa voi muunnella soveltumaan toiselle alalle. Lisäksi pohditaan, miten ammattiliitto voi auttaa tilanteessa, jossa jäsen haluaa siirtyä toiselle alalle.
 
Luento on maksuton.Verkko-osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet noin viikkoa ennen luentoa. Osallistumiseen tarvitset internet-yhteyden. Mitään erillistä ohjelmaa ei koneelle tarvitse ladata.

Ilmoittautuminen 22.4. mennessä lähitilaisuuteen ja verkkolähetykseen.

Huom! YHL ei osallistu luennolle osallistumisesta mahdollisesti aiheutuviin kustannuksiin.