PHT:n Pysyvään muutokseen haku alkaa 1.4.

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n 1.askel pysyvään muutokseen -pilottihanke saa jatkoa tämän vuoden aikana. Uudet jaksot tulevat hakuun 1.4. alkaen.

PHT ry on uudistanut kevään aikana aikuisten 1.askel-hyvinvointitoiminnan. Uusi Pysyvään muutokseen -hyvinvointijakso on tarkoitettu kaikille työikäisille, myös palkkasuhteessa oleville. Jaksoilla käytetään arvo- ja hyväksyntäpohjaista lähestymistapaa, joka tukee osallistujaa itse löytämään oman hyvinvointinsa avaimet.

Suuntautumisvaihtoehtoja on kaksi: LIIKE ja MIELI. Niissä painottuu liikkuminen sekä mielen taitojen oppiminen. Molemmissa harjoitellaan tietoisuustaitojen käyttämistä niin liikunnassa, syömistottumuksissa kuin muussa elämänhallinnassa. Osallistuja oppii tekemään itselleen merkityksellisiä valintoja ja menee kohti oman näköistä hyvää elämää.

Jaksokokonaisuus on kolmivaiheinen, 3 vrk + 2vrk + 2vrk, jolloin pysyvä muutos elämäntapoihin mahdollistuu. Oivallusten viemistä parempaan arkeen ehditään harjoitella ja ryhmän kanssa pääsee peilaamaan arjen kokemuksia. Osallistujan psykologinen joustavuus kasvaa, jolloin löydetään uudenlainen suhtautumistapa itseensä ja omaan tapaan voida hyvin.

Tutustu kohteisiin ja hae mukaan! Tuetut hinnat: 25€ /vrk, sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille jaksot puoleen hintaan.

Lisätietoja PHT:n verkkosivuilta 1.4. alkaen.

PHT:n mainos, jossa kaksi ihmistä on metsässä

 

Päivitetty 3.4.2018