PHT:lla kolme erilaista hyvinvointijaksoa haettavana

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT:llä on parhaillaan kolmea erilaista hyvinvointituotetta haettavana. Jaksoja on tarjolla lapsiperheille, työsuhteiden ulkopuolisille aikuisille ja aikuisten pysyvään muutokseen.

PHT:n lapsiperheiden loppukesän jaksot ovat haussa juuri nyt. Toimi nopeasti, sillä haku osaan kohteista päättyy jo 25.5.

PHT:n 1.askel-hyvinvointijaksot tarjoavat yhdessäoloa ja edistävät perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Viiden yön hyvinvointijaksot on tarkoitettu perheille, joilla on mukana yksi tai useampi alle 17-vuotias lapsi.

Hinnat:
Aikuiset: 125 €/aikuinen / 5 vrk
Lapset 6-16 v: 75 €/lapsi / 5 vrk
Alle 6-vuotiaat lapset: 0 € / 5 vrk
Työtön/lomautettu aikuinen: 62,50 € /5 vrk
Sis. ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.

Tutustu tarjontaan PHT:n kotisivuilla. Haku syyskauden jaksoille avautuu 1.5.2016.

Aikuisille tarjolla uusia hyvinvointijaksoja

Haku uusille aikuisten 1.askel-hyvinvointijaksoille on parhaillaan käynnissä. Nämä jaksot on tarkoitettu työsuhteiden ulkopuolisille, kuten työttömille, lomautetuille, freelancereille, itsensä työllistäjille ja ammatinharjoittajille.

Ilman työterveyshuollon tukea omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on haastavaa. Tärkeintä on, että uskallat tarttua toimeen ja lähdet liikkeelle. Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Irrottaudu miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan.

Haussa aikuisten jaksot eri teemoilla. Kesto 4 vrk + 2 vrk tai 3 vrk + 3 vrk 12–20 henkilön ryhmissä.

Hinnat:
100 €/hlö/ 4 vrk:n pääjakso
(75€/hlö/3 vrk:n pääjakso)
50 €/hlö/2 vrk:n seurantajakso
(75€/hlö/3 vrk:n seurantajakso)

työtön/lomautettu:
50 € / 4 vrk:n pääjakso
(37,50 €/ 3vrk:n pääjakso)

työtön/lomautettu:
25 € / 2 vrk:n seurantajakso
(37,50 €/ 3 vrk:n seurantajakso)
Sisältäen ohjelman sekä majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla.

Lue lisää ja hae jaksoille PHT:n kotisivuilta.

 

Hae aikuisten pysyvään muutokseen -hyvinvointijaksoille

Myös uusille aikuisten pysyvään muutokseen -hyvinvointijaksoille on haku juuri nyt meneillään. Kyseessä on PHT:n pilottihanke, joka toteutetaan kokeiluna vuoden 2016 syksyn ja 2017 kevään aikana. Tavoitteena on löytää uusia menetelmiä ja toimintatapoja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Lähijaksojen arvo- ja hyväksyntäpohjainen menetelmä ja sen työkalut pohjautuvat hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT), joka on kehitetty pitkäjänteisen tutkimusnäytön ja käytännön kokemusten pohjalta. HOT:n avulla on saavutettu hyviä hoitotuloksia käyttäytymislääketieteen ja terveyspsykologian alueilla laajasti ympäri maailmaa.

Kolmiosaisen kurssikokonaisuuden aikana osallistujat oppivat tunnistamaan arvostamiaan ja itselle tärkeitä asioita, mutta myös epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia, jotka estävät heitä muuttamasta elintapojaan.

Osallistumisestasi 3 pvä + 3 pvä + 3 pvä jaksolle maksat 60 euron ilmoittautumismaksun (jonka saat takaisin viimeisen kolmen päivän jakson jälkeen)sisältäen ohjelman ja majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla kaikilla kolmella jaksolla.

Lue lisää ja hae jaksoille PHT:n kotisivivuilla.

Hakeminen ja valituksi tuleminen eivät edellytä ammattiliiton jäsenyyttä.