Palkitse yhdistysaktiivi – ehdota Vuoden Välkkyä

Vuoden Välkky -palkinnolla halutaan tuoda esiin ja palkita hyviä ammattiyhdistystoimintaa kehittäviä ideoita.

TJS Opintokeskus etsii akavalaiseen tai STTK:laiseen yhdistykseen kuuluvaa aktiivia tai aktiivien ryhmää, jonka panos yhdistyksen kehittämiseksi on tehnyt sinuun niin suuren vaikutuksen, että haluaisit hänen/heidän tulevan ansioistaan palkituksi.

Palkinto jaetaan sellaisesta uutta luovasta ideasta tai toiminnasta, joka on ollut erinomaista jäsenpalvelua, edistänyt yhdistyksen kehittymistä ja vaikuttavuutta, lisännyt jäsenten yhteenkuuluvuutta tai tuonut ammattiyhdistystoiminnan merkitystä esiin.

Ehdotukseksi riittää yksittäinenkin asia, tapahtuma tai toimintatapa, jos se on muuttanut ja edistänyt yhdistyksen toimintaa. 

Ehdokkaat julkaistaan TJS Opintokeskuksen verkkosivuilla marraskuun ajan ja kaikkien akavalaisten ja STTK:laisten yhdistysten jäsenet voivat käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Palkintokategorioita on siten kaksi: yleisöäänestyksen voittaja sekä Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton (TJS) hallituksen valitsema. Voittajat julkaistaan joulukuussa.

Tee oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi TJS:n kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle, inka.ukkola(at)tjs-opintokeskus.fi, syyskuun loppuun mennessä. Muistathan perustella ehdotuksesi.