Näytä oma arjen sankaruutesi

Pardian Arjen näkymättömät sankarit – kampanja käynnistyy tänään. Kampanjan tavoitteena on saada suomalaiset ja myös päättäjät näkemään, kuinka tärkeää työtä pardialaiset osaajat tekevät.

Me pardialaiset olemme ylpeitä Euroopan tehokkaimmasta hallinnosta, jota jäsenemme omalla osaamisellaan ja työpanoksellaan tuottavat. Heidän ansiostaan hyvinvointiyhteiskunnassa on laadukkaat ja tasapuoliset palvelut.

– Pardialaiset virkamiehet ja työntekijät valtiolla ja yksityisillä aloilla ovat niitä arjen sankareita, joiden työ on aika monelle näkymätöntä, Pardian järjestöpäällikkö Timo Nousiainen toteaa.

Lähde mukaan ja tee työsi näkyväksi kaikille muillekin. Ota kuva itsestäsi ja kerro miksi työsi on tärkeää muutamalla sanalla. Tavoitteena on saada kerättyä kevään aikana mahdollisimman paljon tarinoita ja -kuvia pardialaisten työstä. Samalla osallistut kilpailuun, jossa voit voittaa 1 000 euron matkalahjakortin. Myös parasta sankarikuvaa äänestäneiden kesken arvotaan pitkin kevättä pienempiä lahjakortteja.

Ohjeita osallistumiseen löydät jäsenille tarkoitetulta kampanjasivuilta. Jäsenille tarkoitettu www.pardia.fi/arjensankarit -sivu avautuu tänään 2.3. samaan aikaan kuin varsinainen kampanjasivu www.arjensankarit.fi. Kampanja-sivut saattavat avautua eri tietoliikennepalvelujen käyttäjillä eri aikaan. Kampanjamateriaalia käyttöösi löydät osoitteesta www.pardia.fi/kampanja2015.

– Toivomme, että jäsenet lähtisivät kampanjaan rohkeasti mukaan. Tarkoituksena on luoda samalla iloa ja yhteisöllisyyttä työpaikoille, Nousiainen sanoo.