Nappaa jäsenkortti mukaan matkalle

YHL:n jäsenetuihin kuuluvat kaikki Palkansaajajärjestö Pardian tarjoamat edut. Yksi niistä on vapaa-ajan tapaturma- sekä matkustaja- ja matkatavaravakuutus. Jäsenkorttisi toimii vakuutuskorttina.

Matkavakuutus korvaa enintään 45 vuorokautta kestävän, vapaa-ajan koti- ja ulkomaanmatkan aikana syntyneen sairauden ja tapaturman aiheuttamia hoitokuluja. Kotimaan matkan tulee ulottua yli 50 kilometrin päähän normaalin elinympäristön ulkopuolelle, joten vakuutus ei ole voimassa esimerkiksi omalla kesämökillä. Vakuutuksen myöntää If.

Vanhempien mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja nuoret sisältyvät vanhempiensa vakuutukseen. Puolisoa vakuutus ei koske.

Vakuutuksen korvausmäärässä ei ole ylärajaa eikä omavastuuta. Lisäksi vakuutus korvaa matkan peruuntumisesta ja keskeyttämisestä aiheutuvia ylimääräisiä kustannuksia sekä Ifin hyväksymän kotiinkuljetuksen Suomeen vakavissa sairaus- ja kuolemantapauksissa.

Vakuutukseen kuuluu myös matkatavaravakuutus. Se koskee paitsi jäsenen, myös hänen kanssaan samassa taloudessa asuvien, samalla matkalla matkustavien perheenjäsenten matkatavaroita. Vakuutuksen enimmäiskorvaus on 935 euroa ja omavastuu on 50 euroa.

YHL:n jäsenet ovat myös vakuutettuja vapaa-ajan tapaturmien varalle. Vakuutus on voimassa vapaa-ajalla kaikkialla maailmassa, myös omalla kesämökillä. Tarkista tarkat ehdot Ifin nettisivuilta. Sivuilta löytyy myös lisätietoa muista jäsenalennuksista ja -eduista.