Liitto hakee uutta sihteeriä

Haemme hyvän palveluasenteen omaavaa, aloitekykyistä, ajankäytön hallitsevaa toimihenkilöä, jolle luetaan eduksi hyvä kielitaito (engl. ja ruotsi) sekä korkeakoulujen tuntemus. Tehtävän palkkaus ja työsuhteen ehdot perustuvat Palkansaajajärjestö Pardian ja Järjestöammattilaiset JAMIn väliseen työehtosopimukseen. Valittavan henkilön kokemuksesta riippuen palkkaus on n. 2600-2800 euroa/kk.

Tehtäviin kuuluvat liiton hallituksen ja työvaliokunnan sihteeriys, kurssisihteerin tehtävät ja muita tehtäviä kuten jäsenten kyselyihin vastaaminen, matkajärjestelyjä, arkistointia, tiliöintiä ja liiton budjetin ja sijoitusasioiden valmistelua yhdessä puheenjohtajan kanssa. Webropolin tai jonkin muun kyselyjärjestelmän käyttötaidot sekä edellytykset nettisivujen päivittämiseen vaaditaan, mutta liitto voi myös kouluttaa näihin tehtäviin. Järjestötoiminnan kokemusta edellytetään.

Tehtävä on otettava vastaan 1.11.2016 perehdyttämisen varmistamiseksi ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika (koulutus). Hakemukset sähköpostilla 26.8.2016 klo 16.00 mennessä mielellään oheista lomaketta käyttäen, CV liitteenä satu.henttonen@yhl.fi.

Lisätietoja: Satu Henttonen, puheenjohtaja, p. 040-524 9199 (jos en pysty vastaamaan, jätä viesti tai lähetä tekstiviesti, jossa on puhelinnumerosi ja nimesi).

Pyydämme varautumaan haastatteluun 15.9.2016. Lisätietoja liitostamme sivustoltamme, Twitter: @YHLry ja Facebook: Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto