YHL:n tarjoamat kurssit on suunnattu pääasiassa kaikille jäsenyhdistysten luottamushenkilöille ja muille toimihenkilöille. Yhdistystoimijoille ja henkilöstön edustajille suunnatun erityiskoulutuksen lisäksi YHL ja sen jäsenyhdistykset järjestävät kaikille jäsenille tapahtumia. Jäsenet voivat myös osallistua Aktiivi-instituutin ja TJS-opintokeskuksen kursseille. Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta Ilmoittautuminen.

Tulevia koulutuksia

Helsinki,

Yliopistopäivä

YHL:n perinteinen vuosiseminaari yliopistomaailman ajankohtaisista teemoista ja edunvalvonnasta. Seminaari on tarkoitettu luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille, yhdistysten puheenjohtajille, työnantajan edustajille sekä OKM:n ja poliittisen päättäjän edustajille.

Lue lisää
Helsinki,
-

Työsuojelun peruskurssi 9

Aktiivi-Instituutin järjestämä koulutus, johon voivat osallistua työsuojeluvaltuutetut ja varatyösuojeluvaltuutetut. Kurssin toinen lähijakso pidetään 25.–26.10.2018.

Verkkokurssi,

Henkisen työsuojelun laki ja valvonta

TJS-Opintokeskuksen järjestämä verkkokurssi, jolla käsitellään henkisen työsuojelun lainsäädäntöä ja valvontaa. Kurssi on tarkoitettu yliopistojen ja Unigrafian henkilöstön edustajille.

Lue lisää
Jyväskylä,

JYHY:n ajankohtaispäivä

JYHY:n luottamusmiesten ja hallituksen jäsenten ajankohtaispäivä, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita Jyväskylän yliopiston edunvalvonnassa.
Kohderyhmänä ovat luottamusmiehet ja varaluottamusmiehet, työsuojeluhenkilöstö sekä yhdistyksen hallituksen jäsenet.

Helsinki,
-

Työsuojelutietoa luottamusmiehille

Aktiivi-Instituutin järjestämä kurssi on tarkoitettu luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille.

Helsinki,

YT-menettelypäivä

TJS-Opintokeskuksen järjestämä kurssi, jolle voivat osallistua yliopistojen ja Unigrafian luottamusmiehet, varaluottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut, varatyösuojeluvaltuutetut, työsuojelutoimikuntien jäsenet ja työsuojeluasiamiehet.