YHL:n tarjoamat kurssit on suunnattu pääasiassa kaikille jäsenyhdistysten luottamushenkilöille ja muille toimihenkilöille. Yhdistystoimijoille ja henkilöstön edustajille suunnatun erityiskoulutuksen lisäksi YHL ja sen jäsenyhdistykset järjestävät kaikille jäsenille tapahtumia. Jäsenet voivat myös osallistua Aktiivi-instituutin ja TJS-opintokeskuksen kursseille. Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta Ilmoittautuminen.

Tulevia koulutuksia

Helsinki,
-

Työsuojelun peruskurssi 1

Aktiivi-Instituutin järjestämä koulutus, johon voivat osallistua työsuojeluvaltuutetut ja varatyösuojeluvaltuutetut. Kurssin toinen lähijakso pidetään 15.-16.2.2018.

Helsinki,
-

Luottamusmiesten peruskurssi

Aktiivi-Instituutin yksityisille sopimusaloille suunnattu kurssi. Kurssi on tarkoitettu uusille luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille (myös Unigrafia).

Tampere,

TTYHY: Ajankohtaista edunvalvonnassa

Kurssilla käsitellään ajankohtaisia asioita Tampereen teknillisessä yliopistossa, työmarkkinatilannetta ja muita ajankohtaisia aiheita. Kurssin kohderyhmänä ovat luottamusmiehet ja varaluottamusmiehet, työsuojeluhenkilöstö, yhdistyksen hallituksen varsinaiset jäsenet ja varajäsenet sekä yt-neuvottelukunnan jäsenet.

Helsinki,

HYHY:n yliopistopäivä

Yliopistopäivässä käsitellään luottamushenkilöiden yleiset tehtävät ja vastuut sekä luottamushenkilöiden toimintaa. Päivä on suunnattu luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille, työsuojeluhenkilöstölle sekä yhdistyksen hallituksen jäsenille.

Helsinki,
-

Aloittelevan luottamusmiehen perustietopaketti

Aktiivi-Instituutin järjestämä koulutus on tarkoitettu luottamusmiehille, varaluottamusmiehille, ts-valtuutetuille ja varats-valtuutetuille sekä yt-edustajille. Kurssi on henkilöstön edustajien täydennyskoulutusta.

Verkkokurssi,

Työsuojelutietoa henkilöstön edustajille

Aktiivi-Instituutin Työsuojelutietoa henkilöstön edustajille järjestetään verkkokurssina 12.3.2018 alkaen. Kurssi on tarkoitettu luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille.