YHL:n tarjoamat kurssit on suunnattu pääasiassa kaikille jäsenyhdistysten luottamushenkilöille ja muille toimihenkilöille. Yhdistystoimijoille ja henkilöstön edustajille suunnatun erityiskoulutuksen lisäksi YHL ja sen jäsenyhdistykset järjestävät kaikille jäsenille tapahtumia. Jäsenet voivat myös osallistua Aktiivi-instituutin ja TJS-opintokeskuksen kursseille. Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta Ilmoittautuminen.

Tulevia koulutuksia

Webinaari (TJS-Opintokeskus, Helsinki),

Luottamusmieskurssi

Uuden yliopistotessin selostustilaisuus. Kurssi on tarkoitettu luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille sekä ts-valtuutetuille ja varats-valtuutetuille.

Jyväskylä,

YT-menettelypäivä

TJS-Opintokeskuksen järjestämä kurssi, jolle voivat osallistua yliopistojen luottamusmiehet, varaluottamusmiehet, ts-valtuutetut, varats-valtuutetut, työsuojelutoimikuntien jäsenet ja työsuojeluasiamiehet.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere,
-

Yhteistoimintakurssi

Yhteistoiminta yliopistoissa yritysten yhteistoimintalain mukaan. Kurssilla käsitellään yhteistoimintaa lomautus- ja irtisanomistapauksissa sekä organisaationmuutostilanteissa. Kurssi on tarkoitettu luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille, ts-valtuutetuille ja varats-valtuutetuille sekä yt-edustajille.

Tampere,

TaYHY: Ajankohtaista edunvalvonnassa

Kurssilla käsitellään ajankohtaisia asioita Tampereen yliopistossa, työmarkkinatilannetta ja muita ajankohtaisia aiheita.
Kurssi on tarkoitettu luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille, työsuojeluhenkilöstölle, yhdistyksen hallituksen varsinaisille jäsenille ja varajäsenille sekä yt-neuvottelukunnan jäsenille.

Vaasa,
-

Valtakunnalliset EDU-päivät

VYHY:n järjestämillä valtakunnallisilla edunvalvontapäivillä käydään läpi ajankohtaisia asioita työmarkkinoilla ja yliopistosektorilla sekä maakuntien erityiskysymyksiä.
Tilaisuuteen ovat oikeutettuja osallistumaan ISYHY:n, JYHY:n, OYHY:n, LAYHY:n ja VYHY:n luottamusmiehet ja varaluottamusmiehet, työsuojeluhenkilöstö sekä yhdistysten hallitusten jäsenet.

Helsinki,
-

Työsuojelun peruskurssi 6

Aktiivi-Instituutin järjestämä koulutus, johon voivat osallistua työsuojeluvaltuutetut ja varatyösuojeluvaltuutetut. 1. jaksolla suoritetaan työturvallisuuskortti. Toinen lähijakso pidetään 13.-14.6.2018.