Kesäedut jäsenille

Jäsenenä voit hyödyntää muun muassa Teboilin kesäkampanjaa sekä hotelli- ja matkailualennuksia.

Oy Teboil Ab korottaa pardilaisten jäsenkorttialennusta 1.6.–31.7.2018 väliseksi ajaksi. Alennus on 2,5 senttiä / litra bensiinistä ja dieselöljystä (normaali alennus 2,1 snt). Lisäksi jäsenkortilla saa alennusta voiteluaineista 10 %, autokemikaaleista 5 %, pesuista 5 % sekä nestekaasupullon täytöstä 5 %.

Polttoainealennukset saa liiton magneettijuovallisella jäsenkortilla kaikilta Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta, lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.

Pardian verkkosivuille on päivitetty lukuisia hotelli-, matkailu- ja hyvinvointitarjouksia. Sivuilta löytyy hyödynnettäväksi myös eri yhtiöiden risteilyalennuksia.

Jäsenkortti mukaan matkalle

esineitä puupöydällä

YHL:ään kuuluvilla jäsenillä on Pardian matkavakuutus ja matkatavaravakuutus If:ssä (If Vahinkovakuutusyhtiö Oy). Vapaa-ajan tapaturma- sekä matkustaja- ja matkatavaravakuutus sisältyvät jäsenmaksuun.

Vakuutuksen piiriin kuuluvat kaikki alle 68-vuotiaat jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet, jotka asuvat vakinaisesti kalenterivuosittain yli 6 kk Suomessa ja joiden vakinainen kotipaikka on Suomessa ja jotka kuuluvat Suomen sairausvakuutuslain piiriin. Vakuutusturvan voimassaolo on sidottu jäsenyyteesi.

HUOM! Vakuutusturvat päättyvät sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana täytät 68 vuotta.

Jäsenkorttisi toimii vakuutuskorttina. Jäsenetuvakuutusten yksityiskohtaisista ehdoista saat tarkemmat tiedot If:n verkkosivuilta
tai soittamalla numeroon 010 191919 (klo 8–20).

Tiivistelmä vaakuutusehdoista löytyy Pardian verkkosivuilta Kesäetuja pardialaisille.