Kansainvälisellä hostellikortilla majoitut edullisesti

Kansainvälisellä hostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa HI-hostelleissa ja saat lisäksi useita matkailullisia etuja Suomessa ja ulkomailla.

Suomen Hostellijärjestö tarjoaa Kansainvälisen mobiilihostellikortin 10 eurolla (norm. hinnat 15/20 €). Tarjous on voimassa 25.6. asti. Mobiilihostellikortti kulkee aina mukana puhelimessasi. Voit turvallisesti avata kortin etusivun kaikkialla maailmassa; etusivu toimii täysin ilman verkkoyhteyttä, eikä se myöskään avaa sitä. Kortin erillisistä web-linkeistä pääsee myös helposti tekemään hostellivarauksia, mutta se vaatii verkkoyhteyden avaamista.

Saat mobiilikortin käyttöösi heti tehtyäsi tilauksen Hostellijärjestön verkkokaupassa. Mobiilikortti on voimassa vuoden 2019 loppuun.
Tarjous koskee henkilökohtaisia kansainvälisiä mobiilihostellikortteja ja on voimassa vain hostellit.fi verkkokaupassa.

Esimerkkihintoja hostelliyöpymisistä kansainvälisellä hostellikortilla Euroopassa löytyy Hostellijärjestön verkkosivuilta.

HI-hostelleissa saat nauttia turvallisesta, edullisesta ja viihtyisästä majoituksesta ympäri maailmaa. Hostellikortilla valittavanasi on noin 3 500 hostellia ympäri maailman. Joissain maissa, kuten Saksassa, kansainvälinen hostellikortti on edellytys HI-hostellissa yöpymiseen.