Ilmianna Vuoden Välkky

Tee oma ehdotuksesi Vuoden Välkyksi syyskuun loppuun mennessä. Ehdotukseksi riittää yksittäinenkin asia, tapahtuma tai toimintatapa, jos se on muuttanut ja edistänyt yhdistyksen toimintaa.

TJS Opintokeskus palkitsee Vuoden Välkyn. Palkinto jaetaan sellaisesta uutta luovasta ideasta tai toiminnasta, joka on ollut erinomaista jäsenpalvelua, edistänyt yhdistyksen kehittymistä ja vaikuttavuutta, lisännyt jäsenten yhteenkuuluvuutta tai tuonut ammattiyhdistystoiminnan merkitystä esiin. Voit ehdottaa STTK-laiseen tai akavalaiseen yhdistykseen kuuluvaa aktiivia tai aktiivien ryhmää.

Ehdokkaat julkaistaan TJS Opintokeskuksen verkkosivuilla marraskuun ajan ja kaikkien STTK:laisten ja akavalaisten yhdistysten jäsenet voivat käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Palkintokategorioita on siten kaksi: yleisöäänestyksen voittaja sekä Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton (TJS) hallituksen valitsema. Voittajat julkaistaan joulukuussa.

Tee oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi TJS:n kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle, inka.ukkola(at)tjs-opintokeskus.fi, syyskuun loppuun mennessä. Muistathan perustella ehdotuksesi.