HYHY palkitsi Vuoden esimiehen Helsingin yliopistosta

Helsingin yliopiston henkilökuntayhdistys HYHY ry. julkisti 17. kerran Helsingin yliopiston Vuoden esimiehen.

Helsingin yliopiston Vuoden Esimies 2016 on tietotekniikkakeskuksen tietohallintojohtaja Ilkka Siissalo.
 
Esityksessä todetaan, että Ilkka Siissalo on määrätietoinen ja päättäväinen johtaja, joka on myös reilu ja oikeudenmukainen.

Tietotekniikkakeskus on ollut ja on edelleen suurten myllerrysten kohteena. Yt-toimet ja harppauksin etenevä tietotekninen kehitys, yhteistyö kansallisesti ja kansainvälisesti vaatii johtajalta paljon.

Ilkka Siissalo kuvataan helposti lähestyttäväksi. Hänen kanssaan on helppo keskustella, hän kuuntelee ja innostaa, innostuen itsekin uusista ideoista. Hankalat tilanteet eivät ole hänelle mahdottomia, vaan ne selvitetään välittömästi ja napakasti, oli sitten kysymys henkilöstöstä tai teknisistä ongelmista. Käytännönläheisenä ihmisenä hän tarttuu toimeen tehden asioita yhtenä ryhmän jäsenenä. Ilkka Siissaloon voi luottaa ja hän kertoo ikävätkin asiat aina rehellisesti ja kaunistelematta. Hankalissakin tilanteissa voi aina tietää, että hän pitää omiensa puolta.
 
Ilkka Siissalon johtamassa Tietotekniikkakeskuksessa on miellyttävä työskennellä. Siellä kannustetaan työntekijöitä kehittämään itseään ja oppimaan uutta.

Vuoden Esimies -kampanjan suojelijana toimii kansleri Thomas Wilhelmsson. Julkistamistilaisuus oli tänään Helsingin yliopiston Viikin kampuksella.